OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2014. május 10., szombat 08:51

A Jobbik parlamenti frakciójának közleménye
    Budapest, 2014. május 10., szombat (OS) - Vona Gábor kérdései Orbán Viktorhoz és Mesterházy Attilához

    A Jobbik az országgyűlési választásokhoz hasonlóan az uniós választásra is időben bemutatta programját. A Fidesz és az MSZP azonban ismét program nélkül kérik a választópolgárok bizalmát, mondanivaló híján megint csak sárdobálásra építik kampányukat, a korábbi felelősségüket eltakarandó ismételten el akarják kerülni az elszámoltatást.
A Jobbik ezen a választáson is pozitív, programközpontú, vitára nyitott kampányt folytat. Ehhez azonban partnerek kellenek. Fontos, hogy a Fidesz és az MSZP vezetői legalább a legalapvetőbb kérdésekben tegyék nyilvánvalóvá álláspontjukat, hiszen az állampolgárok felelős döntéséhez ez szükséges.
Ebből a célból az alábbi kérdéseket intézem Orbán Viktorhoz és Mesterházy Attilához:
1. Egyetértenek-e az Európai Egyesült Államok létrehozásával?
2. Egyetértenek-e azzal, hogy a magyar embereknek ugyanazért a munkáért jövedelemként csak töredéke jár, mint a nyugaton élőknek?
3. Egyetértenek-e azzal, hogy a magyar föld külföldiek kezébe is kerülhet?
4. Egyetértenek-e azzal, hogy a csatlakozási szerződést módosítani kell, és Magyarországnak élelmiszer-önrendelkezést kell elérnie a közösségen belül?
5. Egyetértenek-e azzal, hogy társadalmi vitára van szükség a bevándorlásról, amely az uniós nyomás miatt egyre inkább meghatározó kérdése lesz a magyar emberek mindennapjainak?
Vona Gábor, a Jobbik elnöke
    Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.