2024. április 20. szombat

2014. július 5., szombat 06:39

A Devizaadósok Érdekvédelmi Szövetségének közleménye
    Budapest, 2014. július 5., szombat (OS) - Devizaadós szemmel: Bekövetkezett az uzsora törvényesítése 2014.07.-én A kormány és a törvényhozás a Devizahiteles Törvénnyel MEGSARCOLJA a devizaadósokat. Mindezzel az ADÓZTATÓK - azaz a képviselők 99 %-ban - egyetértettek. Emberi jogaiban sérti a magyar állam a magyar állampolgárok sorából a devizaadósokat. Devizaadós az, aki a 2004-2011 évek közötti időszakban úgynevezett devizaalapú kölcsönszerződést kötött. Már eddig is minden magyar állampolgárra 2,5 milió forintos devizaadósságot raktak az államadósság formájában, jelen esetben a devizaadósokra pluszban az ingatlanfedezetűeknél átlag 5 milliót pakolnak, míg az autósoknál 3 milliót.

A törvény  "árfolyamváltozás" meghagyásával a bankokkal történő elszámolásban minimum a kölcsönösszegnek megfelelő UZSORÁT rak a kölcsönfelvevőkre. A társadalom szemében a médián keresztül folyamatosan port szórnak, amikor azt kommunikálják, hogy "megmentik" a devizaadósokat. Az emberek nincsenek tisztában az arányokkal! Az árfolyamrés és az egyoldalú kamatemelés kapcsán nagy dérrel-dúrral kommunikált lopott holminak maximum a 10 %-át juttatnák vissza, a többit viszont viszik a bankok, na és a bankadón keresztül a kormány. Akár a lopott malacnál a hamis bíró ítélete szerint, a malac füle és farka visszajár a gazdának, a többit viszi a tolvaj. Valóban történelmi a pillanat, ahogy a kormányfő kommunikálta.  A banki uzsora törvényesítése.
Mit tehet a devizaadós? www.devizaados.hu
    Kiadó: Devizaadósok Érdekvédelmi Szövetsége