OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2014. július 5., szombat 06:39

A Devizaadósok Érdekvédelmi Szövetségének közleménye
    Budapest, 2014. július 5., szombat (OS) - Devizaadós szemmel: Bekövetkezett az uzsora törvényesítése 2014.07.-én A kormány és a törvényhozás a Devizahiteles Törvénnyel MEGSARCOLJA a devizaadósokat. Mindezzel az ADÓZTATÓK - azaz a képviselők 99 %-ban - egyetértettek. Emberi jogaiban sérti a magyar állam a magyar állampolgárok sorából a devizaadósokat. Devizaadós az, aki a 2004-2011 évek közötti időszakban úgynevezett devizaalapú kölcsönszerződést kötött. Már eddig is minden magyar állampolgárra 2,5 milió forintos devizaadósságot raktak az államadósság formájában, jelen esetben a devizaadósokra pluszban az ingatlanfedezetűeknél átlag 5 milliót pakolnak, míg az autósoknál 3 milliót.

    A törvény  "árfolyamváltozás" meghagyásával a bankokkal történő elszámolásban minimum a kölcsönösszegnek megfelelő UZSORÁT rak a kölcsönfelvevőkre. A társadalom szemében a médián keresztül folyamatosan port szórnak, amikor azt kommunikálják, hogy "megmentik" a devizaadósokat. Az emberek nincsenek tisztában az arányokkal! Az árfolyamrés és az egyoldalú kamatemelés kapcsán nagy dérrel-dúrral kommunikált lopott holminak maximum a 10 %-át juttatnák vissza, a többit viszont viszik a bankok, na és a bankadón keresztül a kormány. Akár a lopott malacnál a hamis bíró ítélete szerint, a malac füle és farka visszajár a gazdának, a többit viszi a tolvaj. Valóban történelmi a pillanat, ahogy a kormányfő kommunikálta.  A banki uzsora törvényesítése.
Mit tehet a devizaadós? www.devizaados.hu
    Kiadó: Devizaadósok Érdekvédelmi Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.