OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2014. július 18., péntek 08:57

Az AQUILA Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2014. július 18., péntek (OS) -

    A megjelenő cikkek tartalmát illetően elvárásunk, hogy azokat újszerű, valós értéket hordozó gondolkodás jellemezze és csakis a végső igazsághoz közelítő, azt kereső elképzelés érvényesüljön bennük. Célunk az emberi kultúrának, a tudományos életnek a kitágított gondolkodás felé történő "rehabilitációja". Olyan spirituálisan is korrekt, univerzális szintet jobban megközelítő, teljes körű tudományos gondolkodást, nyitottságot, bátorságot tükröző cikkeket keresünk és közlünk (illetve ennek szellemében várunk írásokat külsősöktől), amelyeken keresztül jobban megismerhetjük az embert, a földi létet és az univerzumot.
A TÚLLÉPÉS a kedves olvasótól igazán elmélyült olvasást kíván.

Az AQUILA nyitott minden újat hordozó elmére, örömmel fogadjuk és – amennyiben Szerkesztő Bizottságunk jóváhagyja — közöljük a beküldött cikket. Minket Istenen kívül senki nem működtet, szabadok vagyunk mindenféle földi érdektől, emiatt nem fogjuk sem politikai, sem semmiféle más érdek miatt cenzúrázni a beadott írásokat. A közlés legfontosabb kritériumai, hogy a cikk tartalmát tekintve a fent leírtak szellemében íródjon, megfeleljen a kitágított horizontnak, fogalmazása és mondandója tekintetében igényes, gondolkodás tekintetében logikus és újszerű legyen. Nem számít a szerző vallási és politikai hovatartozása, ha Istenhitünket nem támadja. Nem fogadunk el semmiféle erőltetett, igazi értéket nem hordozó, plágiumgyanús írást! Egyéniségek írásait várjuk, az ő írásaik kellenek.

Varga Péterné,az AQP elnöke

    Kiadó: AQUILA Párt

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.