OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2014. július 22., kedd 17:13

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2014. július 22., kedd (OS) - A Fidesz reagálása Budai Bernadett (MSZP) nyilatkozatára - Helyes, ha az állam magán és nem az embereken spórol

    A Fidesz egyetért a kormány azon törekvésével, hogy a költségvetés stabil maradjon és a tervezett 3% alatti hiánycél idén is teljesüljön, ahogy az 2010-es kormányváltás óta minden évben. A stabilitás javítja hazánk megítélését és gazdasági, pénzügyi lehetőségeit. Helyes, ha az állam a stabilitás érdekében a saját kiadásait korlátozza, magyarul magán és nem az embereken spórol. A szocialisták kormányzása alatt ez soha nem így történt. A Gyurcsány-Bajnai-kormány alatt a költségvetési hiány és az államadósság elszabadult, alkalmatlanságuk árát pedig folyton az emberekkel fizettették meg és sorozatosak voltak a megszorítások.

Fidesz Sajtóiroda
    Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.