OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2014. július 23., szerda 10:14

Az Alapítvány az Idős és Sérült Állatokért közleménye (1. rész)
    Budapest, 2014. július 23., szerda (OS) - Mastino a téren! Történelmi napra készülnek a hazai Mastino Napoletano kutyafajta szerelmesei. Több mastino indul Budapesten közös sétára, hogy "elvegyüljön" a járókelők között.

    Mastino a téren!

Történelmi napra készülnek a hazai Mastino Napoletano kutyafajta szerelmesei.
Több mastino indul Budapesten közös sétára, hogy "elvegyüljön" a járókelők között.

A kezdeményezés januárban indult Olaszországból, melyet a CACEP (Circolo Amatori Cane e Presa) szervezet indított, hogy megismertesse eme különleges fajtát az emberekkel, bemutassa a helyes állattartás szabályait és népszerűsítse a fajtát.
Mastino tulajdonosok a világ több pontján, Olaszország nagyvárosai után az Egyesült Királyságban, Szlovákiában, Argentínában, az Egyesült Államokban és Belgiumban is megszervezték a "Mastino a téren!" figyelemfelhívó megmozdulásaikat.

A CACEP Hungary és az Alapítvány az idős és sérült állatokért szervezet Mastino Mentés programjának keretében Magyarországon, Budapest egyik történelmi helyszínén indul a hazai mastinos közösség egy része közös sétára, hogy közvetlen közelből megismerkedhessen vele bárki, aki már ismeri vagy még soha sem találkozott az ókori Arénák elfeledett hőseivel.


    Kiadó: Alapítvány az Idős és Sérült Állatokért

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.