OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető


2014. július 23., szerda 15:08

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2014. július 23., szerda (OS) - DK: Dunai strandokat a fővárosba!

    Míg a nyári hónapokban napról napra dőlnek meg a hőségrekordok, addig a fővárosiaknak nincs lehetőségük a természetben való hűsölésre, holott több olyan partszakasz is van, ahol ez nem járna veszélyekkel. Ha valaki egy hétvégi sétán mégis elcsábul, és a Dunában fürdőzik, súlyos bírságra számíthat.
A DK szeretné megtudni a kormánytól, hogy miért nincs Budapesten egy fürdőzésre kijelölt hely sem, holott az előző században több ilyen is működött?
A Demokratikus Koalíció vizsgálná a lehetőségét, hogy akár Uniós források felhasználásával újra létrehozható legyen egy vagy több dunai strand, mely nem csak a fővárosiak örömét szolgálná, hanem turisztikai szempontból is különlegesebbé tenné fővárosunkat.

Oláh Lajos
Országgyűlési képviselő
Demokratikus Koalíció

    Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.