OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2014. július 24., csütörtök 16:41

A Magyar Liberális Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2014. július 24., csütörtök (OS) -

    Tarlós István tehát valótlanságot állít akkor, amikor azt mondja, 2010 előtt nem folyt semmilyen munka a 3-as metró felújításával kapcsolatban. Ideje lenne már, hogy a főpolgármester felnőjön feladatához, és legalább a hivatalából hátralévő néhány hónapban ne visszafelé mutogasson, hanem azt mutassa meg, mit tett ő 4 év alatt az életveszélyes metróvonal felújításáért. Tarlós István személyes felelőssége, hogy a 3-as metrón ne történjen műszaki okok miatt személyi sérülés. Tarlós István feladata most nem a felelősség áthárítása és a bűnbakok keresése, hanem a 3-as metró felújításának azonnali elindítása. Mivel ezt úgy látszik, még mindig nem érti, októberben távoznia kell hivatalából.

Szabadai Viktor, az MLP Budapesti Választmányának elnöke

    Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.