OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2014. július 24., csütörtök 18:26

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2014. július 24., csütörtök (OS) - Ughy Attila ne kampányoljon közpénzből!

    Megdöbbenve tapasztaltuk, hogy Ughy Attila, a XVIII. kerület fideszes polgármestere az önkormányzat – tehát az adófizetők – pénzéből folytat sikerpropagandát.

A kerületet az elmúlt időszakban telematricázott villamosok, önfényező óriásplakátok és győzelmi jelentésekben gazdag kampányújságok lepték el. A sikerpropagandát Ughy Attila nem a Fidesz, hanem a kerületi önkormányzat pénzéből finanszírozza, miközben a XVIII. kerület egyre lepusztultabb.

A propagandát aligha lehet a lakosság tájékoztatásának tekinteni, mivel a nyilvánvalóan kampánycélokat szolgáló kiadványok tömve vannak a fideszes vezetés – egyébként igencsak megkérdőjelezhető tartalmú – fényezésével.

Felszólítjuk Ughy Attilát, hogy azonnali hatállyal hagyjon fel a közpénzből finanszírozott pártpropagandával, ellenkező esetben büntetőfeljelentést teszünk!

az MSZP 18. kerületi szervezete

    Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.