OS Országos Sajtószolgálat
2022. január 25. kedd
Ismertető


2014. július 25., péntek 09:40

A Magyar Liberális Párt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2014. július 25., péntek (OS) - Liberálisok: Ughy Attilának el kell számolnia reklámkampányának költségével

    Ughy Attila, ahelyett, hogy a XVIII. kerület területfejlesztésére és környezetvédelmi kármenetesítésére fordítaná a közpénzt, saját kampányára költi azt. Legalábbis erre utalnak azok a kiadványok, melyek már a napokban, az önkormányzati kampány kezdete előtt elárasztották a kerületet.

Szórólapok, óriásplakátok, weboldal melyeken Ughy Attila aláírásával ez olvasható: ,,Legyünk büszkék magunkra". A kerület számos részén látható az önkormányzat kiadásában készült óriásplakát, mely semmiféle tájékoztató funkciót nem tölt be, kizárólag kampánycélokat szolgál. A XVIII. kerület önkormányzata az üzemeltetője egy új website-nak is (http://www.tovabb18.hu/), mely nem azonos az önkormányzat honlapjával (http://www.bp18.hu/fooldal), melyen szintén kampánycélokat szolgáló bannerek futnak.

    Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.