OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2014. július 26., szombat 11:42

A Jobbik parlamenti frakciója közleménye
    Budapest, 2014. július 26., szombat (OS) - A most az őszödi beszédet felmagasztaló Fidesz is a baloldal sorsára fog jutni

    Lázár János őszödi beszéddel kapcsolatos beismerése immár sokadik bizonyítéka annak, hogy a Fidesz és az MSZP politikája között csupán formai különbség van. Tartalmában a jobb-, illetve balliberális erők ugyanazt a politikát követik: a választók felé csak a külcsínt mutatni, a lényeget, a fontos tartalmi elemeket pedig – mint például a gazdaság valódi, tragikus állapotát – el kell titkolni. Ehhez Gyurcsány Ferenc a lehetőségek tárházát sorolta fel az évekig tartó hazudozástól kezdve trükkök százain át a látszatkormányzásig. A Fidesz-kormány jelenleg is ezeket a gyurcsányi kommunikációs fogásokat alkalmazza.
A Jobbik szerint azonban őszöd "igazsága" nem az utólag magyarázkodó balliberális politikusok és őket elvtelenül támogató, értelmiségnek nevezett holdudvaruk szánalmas próbálkozásában rejlik, hanem a magyar emberek százezreinek és millióinak hónapokig tartó utcai tiltakozásában, később a baloldalt elzavaró szavazataiban fedezhető fel. Ahogy az őszödi beszéd nyilvánosságra kerülését követően az MSZP és Gyurcsány nevével fémjelzett baloldal a magyar emberek akaratából idővel atomjaira hullott és törpepártok halmazává zsugorodott, úgy a most az őszödi beszédet felmagasztaló Lázár János-féle Fidesz is hasonló fog sorsra jutni.
Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője
    Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.