OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető


2014. július 29., kedd 14:32

A Magyar Audiovizuális Producerek Szövetségének közleménye
    Budapest, 2014. július 29., kedd (OS) - A FILMZENE ÜNNEPE Nagy sikerrel zárult Zamárdiban az 1. Filmzene Fesztivál. Az ünnepélyes megnyitót Kerekes Blanka, Török Ádám fuvolaművészek, Kárászy Szilvia zongoraművész és a Zamárdi Női Kar fantasztikus műsora, majd a világsikerű EVITA című film vetítése zárta. A következő három nap a   Filmről, a Zenéről és a Táncról szólt.

    A hazai filmkultúra palettájáról, valamint a fesztiválok kínálatából is hiányzott a nagysikerű filmek világhírű zenéinek kiemelt hangsúlyozása, önálló szerephez juttatása.  Erre Fesztiválra meghívást kaptak a filmzenék előadói, akikkel együtt egy vidám,zenés,családi hétvégével tisztelegtek a Szervezők és a Város a filmzene nagyjai előtt, a Balaton egyik legszínesebb városában, Zamárdiban.
A  Balaton part kivételes hangulata a legjobb magyar borokkal, kézműves sörökkel és finom falatokkal várta a látogatókat. Emellett színes műsorok, családi programok, valamint a rock&roll, a pop-rock és a musical olyan kiválóságai szórakoztatták a közönséget, mint Kiss Tünde, Puskás Peti (a Made in Hungária című film szereplői), Malek Andrea, Mészáros Árpád Zsolt, Vágó Zsuzsi, Kerényi Miklós Máté, Szabó Dávid, DJ Smash, DJ Dominique, az Alma Együttes, Biga, Gandharvák, Chevromandala, vagy Michael Jackson és Elvis Presley (vagyis a legjobb hazai imitátorok),a HANGÁRIA zenekar és sztárvendégként a DOLLY Roll. A kertmoziban és a Nagyszínpadon folyamatosan zenés filmek szórakoztatták a több ezres nézőközönséget. A 2.Filmzene Fesztivál 2015. nyarán lesz Zamárdiban.

    Kiadó: Magyar Audiovizuális Producerek Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.