OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető


2014. augusztus 19., kedd 20:58

A Szcientológia Vallási Egyesület Központi Szervezet közleménye
    Budapest, 2014. augusztus 19., kedd (OS) - 45 éve a művészek szolgálatában - a Szcientológia Egyház Hírességek Központja. Kiemelkedő személyek beszámolói tapasztalataikról

    Az Egyház alapítója, L. Ron Hubbard szerint "Egy kultúra csak annyira nagyszerű, amekkorák az álmai, és az álmait a művészek álmodják." Ezt szem előtt tartva, a Központ oázisként szolgál a társadalom jólétéhez hozzájáruló emberek számára.
Küldetése részeként, a Központ bemutatja nekik az Egyház által támogatott humanitárius és társadalom-jobbító tevékenységeket. Az este folyamán ezek a tevékenységek főszerepet kaptak.
Az USA drogmegelőzési szervezetének (DEA) Ügyvezetői asszisztense, Robert Hill arról beszélt, hogy létfontosságú a hatékony drog-felvilágosítás, ezért nagyon értékesek számára a Drogmentes Világért Alapítvány írásos anyagai, melyeket az Egyház támogat.
Bob Wolfertz, az USA hadseregének nyugállományú tengerészgyalogos alezredese arról beszélt, hogy neki személyesen hogyan vált hasznára az Egyház által támogatott tisztító program, aminek célja, az Öbölháborús Betegség néven is ismert állapotot visszafordítsa. Ebben jelenleg is több, mint 170.000 amerikai katona szenved.
Allison Folmar, detroit-i ügyvédnőnek sikerült elérnie, hogy a szülőknek ne kelljen veszélyes pszichiátriai drogokat adniuk a gyermekeiknek. Beszédében megköszönte azt a létfontosságú segítséget, amit az Egyház által támogatott állampolgári Bizottság az Emberi Jogokért (Citizens Commission on Human Rights, CCHR) nyújtott a számára.
További információ www.szcientologia.or
    Kiadó: Szcientológia Vallási Egyesület Központi Szervezet

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.