OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2014. augusztus 29., péntek 08:39

A NYIFE Nyírségi Ifjúsági Egyesület közleménye
    Budapest, 2014. augusztus 29., péntek (OS) - "Közösségi feladatokhoz kapcsolódó munkaerő-piaci programok a Nagykállói kistérségben" Pályázati azonosító: TÁMOP-1.4.1.-11/1-2012-0065

    Egyesületünk sikeresen pályázott az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program keretén belül "Közösségi feladatokhoz kapcsolódó munkaerő-piaci programok támogatása" tárgyú felhívásra. A projekt 2013.10.01-2015.02.28 között valósul meg, 73 350 738.- Ft támogatásból.

A projekt alapvető célja a hátrányos helyzetű társadalmi rétegek integrációjának elősegítése. Ezen cél elérését a foglalkoztatási lehetőségek bővítésén keresztül közelítjük meg.

A projekt közvetlen célja 30 fő szakmai képzésével és 18 fő 6 hónapos támogatott foglalkoztatásával elsősorban helyi és környéki munkanélküli családoknak pozitív és követendő példát mutatni. A projekt a háztáji gazdaság beindításának ösztönzésével kívánja a mezőgazdaság nyújtotta foglalkoztatási lehetőségeket kiaknázni.

Több lépcsős kiválasztás során került ki a képzendő 30 fő, akik közül 18-an lehetőséget kapnak a 6 hónapos támogatott foglalkoztatásban történő részvételre.

Hosszú távú cél a helyi adottságokra épülő fejlesztésekkel tartós munkahelyteremtés, munkahelybővítés.

    Kiadó: NYIFE Nyírségi Ifjúsági Egyesület

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.