OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2014. szeptember 2., kedd 16:32

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2014. szeptember 2., kedd (OS) - DK: Várkert Bazár - fideszes díszletváros

    Idén eddig két választási kampány során is átadták a Várkert Bazárt, de a továbbra is üres szellemépület még mindig nincs teljesen készen, a második átadás után most megint bontanak, dübörögnek a légkalapácsok, mert a díszburkolatot nem sikerült megfelelően kivitelezni. Szerencsére idén nem lesz több kampány, talán újabb átadás sem, így aztán lehet, hogy a következő országgyűlési választásra végre sikerül tisztességesen befejezni a felújítást, amely végül tovább fog tartani, mint amennyi idő alatt Ybl Miklós a Várkert Bazárt eredetileg megépítette.

A Várkertre költött milliárdok egyelőre csak az egyre súlyosabb nagyzási mániában szenvedő Orbán Viktor szeszélyeit szolgálják, és csupán szép díszletet nyújtanak a budai Várba költöző miniszterelnöknek. A hasznosításról ugyanis nem sokat hallunk, leszámítva azt, hogy a lassan amolyan udvari beszállítóvá váló CBA nyithat üzletet benne, hogy krumplit vásároljunk a világörökségben.

A látszatcselekedetek szépen tetten érhetők a budai Várban: a ráköltött milliárdok ellenére üresen és funkció nélkül áll a Várkert Bazár, fent a Várban pedig szintén koncepció nélkül áll az egykori Honvéd Főparancsnokság maradványa, amelynek összecsapott felújítása csak arra szolgált, hogy ne zavarja a kilakoltatott Táncszínház helyére magát befészkelő Orbán Viktor szemét. A DK szerint azonban a Vár a budapestieké, és nem a kormány díszletvárosa.

Kakuk György
elnökségi tag, DK
I. kerületi polgármester-jelölt

    Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.