2014. szeptember 19., péntek 15:05

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2014. szeptember 19., péntek (OS) - DK: Közpénzből lett kampánykrumpli Kőbányán

    A Demokratikus Koalíció kicsinyes és aljas húzásnak tartja, hogy a kerület problémáinak megoldása helyett a Fidesz jótékonyságba csomagolt kampányt tart közpénzből. A kampánykrumplival új fogalmat alkotott a kormánypárt Kőbányán, mely akár humoros is lehetne, ha nem önkormányzati pénzből vett krumpli osztogatását jelentené a több szavazat reményében. Egy, a kőbányai Fidesz által kiválasztott alapítvány kapja a pénzt, aki krumplit vásárol, majd kiosztja. A polgármester persze véletlenül ott terem majd az osztásnál, hogy a kőbányaiak pénzéből "jótékonykodjon". Ebből persze jut a Kőbányai Hírek terjesztésére is, mely Kovács Róbert polgármester és a Fideszes többségű kerületvezetés "hőstetteit" beszéli el, miközben a kerület problémás ügyeiről mindenki hallgat.

Az előző négy évben segítségnyújtás helyett inkább a Fradinak adtak 50 millió forintot és egy Patyomkin jégpálya fenntartására évi 20 milliót. Így cseréli el Kovács Róbert a kerület fejlődését krumplira és pár olcsó show-elemre. A kőbányai Fidesz és az önkormányzat egyező arculatú kampánya pedig újra azt a kérdést veti fel: önkormányzati pénzből kampányol a Fidesz Kőbányán?

A DK kőbányai képviselőjelöltjei tudják, hogy a kőbányaiak büszke és okos emberek, a jövőjüket nem fogják krumplira elcserélni, különösen nem olyanra, melyet ők fizettek.

Varju László
országgyűlési képviselő,
a DK kampányfőnöke

    Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.