2014. szeptember 19., péntek 18:21

A Tüdőgyógyászatért Alapítvány közleménye
    Budapest, 2014. szeptember 19., péntek (OS) - Az Országos Korányi Tbc és Pulmonológiai Intézetben a dohányzás leszokás projekt ugyan lezárult, de a leszokni vágyók telefonjait továbbra is várja a központ.

    Az Országos Korányi Tbc és Pulmonológiai Intézetben megvalósuló TÁMOP-6.1.2-11/4-2012-0001 azonosító jelű az Országos Dohányzás Leszokás Támogatási Módszertani Központ létrehozására irányuló projekt 2014. július 31-én befejeződött. A Módszertani Központ ugyanakkor továbbra is fogadja a leszokni vágyók telefonjait az ingyenesen hívható 06-80-44-20-44 -es zöld számán és szervezi a dohányzás leszokás szakmai folyamatait. Az Intézet által működtetett leszokaspont.hu weboldalon az érdeklődők folyamatosan frissülő tartalmakat találhatnak a dohányzás leszokás témakörében, és megtekinthetik a csoportos leszokás támogatással foglalkozó tüdőgondozó intézetek listáját is.

    Kiadó: Tüdőgyógyászatért Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.