2014. szeptember 20., szombat 11:48

A Párbeszéd Magyarországért Párt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2014. szeptember 20., szombat (OS) - Tiltakozás az "Európa Jövője" konferencia budapesti megrendezése ellen

    Az Együtt-PM szövetség elfogadhatatlannak tartja, és azonnali fellépésre szólítja fel a parlamenti pártokat azt illetően, hogy hazánk ad otthont az "Európa Jövője. Nézőpontok a geopolitikáról, identitásról és nacionalizmusról" elnevezésű konferenciának.

A rendező szervezet rasszista, nyíltan kiáll a fajelmélet mellett, igazgatójának álma pedig egy "fehér állam" létrehozása. Az eseményen előad többek között Alexander Dugin, Putyinhoz hű politikai ideológus, illetve Gyöngyösi Márton jobbikos képviselő is, aki listát vezetne a zsidó származású képviselőkről.

Az Együtt-PM fel fog lépni, hogy ez a konferencia Budapesten ne kerülhessen megrendezésre és az ilyen rasszista, kirekesztő ideológiáknak hazánk ne legyen táptalaja. Ezért kezdeményezzük, első lépésben azt, hogy a Magyar Országgyűlés pártjai közös levél aláírásával fejezzék ki tiltakozásukat és elhatárolódásukat ettől a rendezvénytől.

https://parbeszedmagyarorszagert.hu/europa-jovoje-nem-lehet-gyulolete

    Kiadó: Párbeszéd Magyarországért Párt

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.