2014. október 2., csütörtök 12:45

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium közleménye (2. rész)
    Budapest, 2014. október 2., csütörtök (OS) - Magyarország ismét Európa dobogóján

Az idei kampány kiemelt célja volt, hogy minden korosztályban tudatosítsa: közlekedési eszközük ésszerű kiválasztásával városukat és saját egészségüket is védik. Az üzenet célba juttatásában az NFM fő partnere az MVM Zrt. volt. A munkát a közlekedési vállalatok (MÁV Zrt., GYSEV Zrt., Volán társaságok, Budapesti Közlekedési Központ) mellett olyan, a környezetvédelem ügye mellett elkötelezett intézmények és vállalatok is segítették, mint a Fővárosi Állat- és Növénykert, a KTI Közlekedéstudományi Intézet, a Szerencsejáték Zrt. vagy a Hungaroring Sport Zrt..

A Mobilitási Hét hagyományos záróeseményén, az Autómentes Napon és a fővárosi Autómentes Hétvégén több százezren ismerkedhettek meg a környezet védelmét, a közlekedésbiztonság fokozását szolgáló lehetőségekkel. A gyalogosok számára megnyitott Andrássy úton színes programok várták az érdeklődőket.

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium
Kommunikációs Főosztály

Budapest, 2014. október 2.

Kiadó: Nemzeti Fejlesztési Minisztérium

------------------------------------------------------------------