2014. október 10., péntek 11:57

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara közleménye
    Budapest, 2014. október 10., péntek (OS) -

    Győztek a Komárom-Esztergom megyei Ápolók!

2014. október 9-én került megrendezésre Budapesten a Lurdy Házban a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara V. Országos Szakmai versenye.

A neves zsűriből álló szakmai grémium az Esztergom-Komárom Megyei Dorogi Kórház csapatát találta a legjobbnak. Ők viselhetik egy éven keresztül az "Ápolói hivatás Mestere" címet.

A résztvevő 19 csapatból második helyezést ért el a Győri Petz Aladár Kórház csapata, harmadik pedig a gyulai Pándy Kálmán Kórház csapata lett.

Gratulálunk a résztvevőknek!


A MAGYAR EGÉSZSÉGÜGYI SZAKDOLGOZÓI KAMARA

A 2004-ben alapított Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara (MESZK) jelenleg az egyik legnagyobb létszámmal rendelkező és legtöbb szakterületet magába foglaló szakmai kamara. A MESZK a szakdolgozói hivatás gyakorlásával összefüggő ügyekben képviseli és védi a szakdolgozók jogait, valamint képviseli a szakdolgozói kart a hazai és nemzetközi szakmai szervezetekben. Legfontosabb célja, hogy szakmai és etikai támogatást nyújtson a folyamatosan önállóvá váló szakterületek dolgozóinak. Kiemelt figyelmet fordítva arra, hogy a Kamara társadalmi szerepének és súlyának megfelelő mértékben járuljon hozzá az egészségpolitika alakulásához, és ezen keresztül a lakosság egészségügyi ellátásának javításához.

További sajtóinformáció:
Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara
Tel.: 1-323-2070,
e-mail: meszk@meszk.hu

    Kiadó: Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.