2014. október 17., péntek 17:36

Habony Árpád jogi képviselőjének közleménye
    Budapest, 2014. október 17., péntek (OS) - Sajtó-helyreigazítási kérelem az érintett szerkesztőségeknek.

Alulírott dr. Kosik Kristóf ügyvéd, mint Habony Árpád jogi képviselője a 2014. október 17. napján a honlapjukon a Habony Árpádot érintő valótlan tartalmú állítás végett a sajtószabadságról és médiatartalmak alapvető szabályairól szóló 2010. évi CIV. törvény 12. § (1) bekezdése, valamint a polgári perrendtartásról szóló 1952. évi III. törvény 342. § (1) és (2) bekezdése alapján -

k é r e m

hogy a hivatkozott cikk kapcsán a 2010. évi CIV. törvény 12. § (2) bekezdésében meghatározottak alapján az alábbi helyreigazítást tegyék közzé:

Nem felel meg a valóságnak az az állítás, hogy: Habony Árpádot kitiltották az Amerikai Egyesült Államokból.

Ezzel szemben a valóság az, hogy Habony Árpádot nem tiltották ki az Amerikai Egyesült Államokból.

Ügyfelem a fenti hazugságot a leghatározottabban visszautasítja. Ügyfelem a cikkben szereplő valótlan tartalmú állításra tekintettel az Őt ért jogsérelem miatt a rendelkezésre álló valamennyi polgári- és büntetőjogi lépést megteszi.

Amennyiben a T. Szerkesztőség a fenti kérelemnek nem ad helyt, úgy a helyreigazításra vonatkozó igényt polgári peres úton érvényesítem.

Budapest, 2014. október 17.

Tisztelettel:

Dr. Kosik Kristóf