2014. október 20., hétfő 15:32

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2014. október 20., hétfő (OS) - Kérdés Magyarország minisztereihez

    Amíg nem világos, hogy kik az amerikai beutazási botrány érintettjei, a korrupció bélyege ott ragad a teljes magyar kormányzaton. Az érintett kormányzati személyek kilétének tisztázása nemzeti érdek. Remélhetőleg a nemzeti ügyek kormánya is hozzá akar járulni a súlyos ügy tisztázásához, a felelősségre vonáshoz és a szövetségeseink bizalmának visszaszerzéséhez.

Ezért ma a következő írásbeli kérdéssel fordultam a magyar kormány minden egyes miniszteréhez: "Az Ön által vezetett minisztérium, vagy az alá tartozó háttérintézmények bármely kormányzati tisztségviselőjét értesítette az Egyesült Államok budapesti nagykövetsége a beutazás korlátozásáról?"

Szintén ma Demeter Márta képviselőtársammal közösen kezdeményeztük a keddi külügyi bizottsági ülés napirendjének kiegészítését a Külgazdasági és Külügyminisztérium, valamint a Nemzetgazdasági Minisztérium beutazási tilalomról szóló tájékoztatójával.

Mesterházy Attila,
a Külügyi bizottság tagja

    Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.