2014. október 20., hétfő 16:31

A Társ a Bajban Személyi Sérültekért Egyesület közleménye (1. rész)
    Budapest, 2014. október 20., hétfő (OS) - Kerekesszékes szóvivők – kommunikációja 1. Balesetet szenvedett, mozgásukban korlátozott emberek számára nyílik lehetőség, hogy  a kommunikációs szakma kiválóságaitól kapjanak ismereteket élethelyzetük széles nyilvánosság előtti képviseletére.

A Társ a Bajban Személyi Sérültekért Egyesület kezdeményezésére az újságírók, a PR és a szóvivői szakma reprezentáns szervezetei, valamint érdekvédelmi egyesületek, vállalatok és intézmények csatlakoztak. A kommunikációs napon kommunikációs szakemberek, szóvivők adnak ízelítőt a munkájukból olyan balesetet szenvedett, mozgásukban korlátozott embereknek, akik elhivatottságot éreznek és ismereteket kívánnak szerezni ahhoz, hogy meggyőző módon képviseljék és közvetítsék a sorstársaik érdekeit. A Társ a  Bajban Személyi Sérültekért Egyesület alapítói olyan magánszemélyek, akik a gazdasági szférában jelentős szerepet töltenek be. A témáról szóló sajtótájékoztatón Bartha Zoltán, az egyesület elnöke elmondta:  - Mindannyian úgy gondoljuk, hogy az éves szinten közel 15 000 személyi sérüléssel járó közlekedési baleset és a nagyjából 17.000 munkabaleset miatt minél szélesebb körben kell felhívni a figyelmet a baleseti sérülések kapcsán az előrelátás fontosságára, illetve a bekövetkezett balesetek során az érintettek számára jogi, szakmai, erkölcsi és pszichikai segítséget kell nyújtani, a rehabilitációt követően pedig támogatást adni a sérülteknek az életpályájuk újraépítéséhez. (Folyt. következik).

Kiadó: Társ a Bajban Személyi Sérültekért Egyesület