2014. október 23., csütörtök 10:12

A Kisemmizettek Érdekvédelmi Egyesületének közleménye (1. rész)
    Budapest, 2014. október 23., csütörtök (OS) - A világ vezető demokráciájában lassan az állatoknak is több joga van; A Kisemmizettek Érdekvédelmi Egyesületének jegyzete 1956-os Forradalom és Szabadságharc ünnepén

    Ma, a Forradalom 58. évfordulóján, és 25 évvel a rendszerváltozásnak nevezett változások után, vessünk számot helyzetünkkel, az elért eredményekkel. Hova jutottunk ?
Sokszor mondogatják itt szónokok, hogy úgymond mára elértük azokat a célokat, demokratikus értékeket, melyet az 56-os forradalmárok tűztek ki és szerettek volna elérni akkor.
Meg azt is hallani, az akkori forradalmárok úgymond szocialista forradalmat vívtak, a szocializmus kereteit nem akarták volna átlépni.

Ez utóbbi megjegyzésre, vagy inkább spekulációra azt lehet mondani, az akkor  villámgyorsan újjáéledt többpártrendszert nézve ez a megállapítás teljesen kizárt.

De valóban elérték volna a mostani kormányok azt, amit elért volna ez a nép ha akkor, 1956-ban győz a forradalom ?
A Gazdasági Rádió ma reggeli műsorában hallhattunk egy riportot. >>>(folytatás)
    Kiadó: Kisemmizettek Érdekvédelmi Egyesülete

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.