2014. október 23., csütörtök 10:12

A Kisemmizettek Érdekvédelmi Egyesületének közleménye (2. rész)
    Budapest, 2014. október 23., csütörtök (OS) - A világ vezető demokráciájában lassan az állatoknak is több joga van; A Kisemmizettek Érdekvédelmi Egyesületének jegyzete 1956-os Forradalom és Szabadságharc ünnepén

    (folytatás) >>>  Az Egyesült Államokban, a világ vezető demokráciájában lassan az állatoknak is több joga van, mint itt az embereknek..... Nálunk a tulajdonhoz való jog inkább a megvetés tárgya, és a hatóságok, a kormányhivatalok, a bíróságok különféle mondvacsinált ál-okoskodásaival, és lekezelő, megvető, ezt hangsúlyosan ki is mutató hozzáállásával találkozik az aki e jogokat próbálja érvényesíteni. Nem foglalkoznak különösebben azzal, milyen nemzetközi alapdokumentumokat, egyezményeket írt alá -papíron- ez az ország.

Az USA-ban egy majom szabadságjogát tudták érvényesíteni minap állatvédő szervezetek, és a környezetéhez, a megszokott eszközeihez való jogát.

Itt a hatóságok, a kormányhivatalok, a bíróságok megvetik, és megvetésüket nyomatékosan tudtára is adják, éreztetik azzal, azokkal akik lépni mernek a tulajdon védelme érdekében, az államosításoknak elnevezett kirablások ellen, vagy más példát is említve a családon belüli erőszak sértettjeinek érdekében fellépőkkel szemben úgyszintén.

Megvalósította volna valaki 1956 céljait.....

Budapest, 2014.10.23
Kisemmizettek Érdekvédelmi Egyesülete

    Kiadó: Kisemmizettek Érdekvédelmi Egyesülete

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.