2014. október 24., péntek 20:59

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2014. október 24., péntek (OS) - Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere október 24-én este a World Music Expo (WOMEX) 2014-es helyszínén a spanyolországi Santiago de Compostelában átvette a World Music Expo (WOMEX) szimbolikus stafétáját, ezzel jelezve: az eseményt 2015-ben Budapest rendezheti meg.

    A spanyolországi Santiago de Compostelában zajlik október 21-25 között a világ legjelentősebb világzenei eseménye, a World Music Expo (WOMEX), melynek 2015-ös rendezési jogát Budapest nyerte el. A WOMEX a népzenei és világzenei terület elsőszámú reprezentatív nemzetközi eseménye. Egyszerre vásár, világzenei fesztivál, konferencia, zenei dokumentumfilmek fesztiválja és díjkiosztó ünnepség. A rendezvény a népzene és világzene területéről minden szereplőt összegyűjt a világ közel száz országából, lehetőséget teremtve a különböző nemzetek zenei kultúrájának népszerűsítésére, a kiadók, a koncert- és fesztiválszervezők, valamint az előadók találkozására.

Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere október 24-én az idei helyszínen, a spanyol Santiago de Compostelában hivatalos ünnepség keretében is átvette azt a stafétát, ami a következő évi szervezőt illeti meg.
    Kiadó: Emberi Erőforrások Minisztériuma

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.