2014. október 30., csütörtök 14:23

Az MTV Zrt. és az MTVA sajtóközleménye (3. rész)
    Budapest, 2014. október 30., csütörtök (OS) - BŐVÍTI CSATORNA- ÉS MŰSORKÍNÁLATÁT A KÖZMÉDIA

    
    Az új tervekről

    Az MTV Zrt. és az MTVA vezetői, munkatársai tiszetelettel kérik a közvéleményt, a média munkatársait, hogy legyenek türelemmel az új csatornák részleteivel kapcsolatban. Közös érdekünk, hogy mind a fiatalok, mind a sportszeretők érdekében sikeres és mindannyiunknak örömet szerző közszolgálati csatornák induljanak. Ezért a legnagyobb diszkréció és a legteljesebb nyitottság mellett szeretnénk elindítani új csatornáinkat. Diszkrécióra azért van szükség, hogy csak biztosat és megvalósíthatót vállaljunk, nyitottságra pedig azért, hogy minden jóravaló kreatív javaslatot beépíthessünk a csatornák terveibe.
    Medveczky Balázs vezérigazgató (MTV Zrt.) és dr. Szabó László Zsolt vezérigazgató (MTVA) az M1 csatornán Az Este című műsorban 2014. október 30-án este, október 31-én reggel a Kossuth Rádió 180 perc és a Petőfi Rádió Talpra magyar!, az M1 Ma reggel című műsoraiban beszélnek az új csatornák előzetes terveiről.
    A közmédia saját blogján, a skoffelza.postr.hu oldalon pedig a következő napokban, hetekben Horváth Gergely a Petőfi TV, Szujó Zoltán az M4 Sport csatorna filozófiájáról, terveiről közöl gondolatokat, információkat.
    Az érdeklődők a Facebookon a Petőfi Rádió közkedvelt blogján, továbbá a hamarosan induló M4 Sport csatorna blogján kaphatnak információkat, illetve oszthatják meg véleményeiket, javaslataikat.
    Ezt követően november második felében és december közepén további részletekkel szolgálunk a Petőfi TV és az M4 Sport csatornák előkészületeiről, terveiről.
    Köszönjük megtisztelő figyelmüket, előre is köszönjük észrevételeiket és javaslataikat!


Medveczky Balázs                        dr. Szabó László Zsolt
vezérigazgató (MTV Zrt.)                    vezérigazgató (MTVA)
    
    Kiadó: MTVA

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.