2014. október 30., csütörtök 16:47

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2014. október 30., csütörtök (OS) - A baloldal megint Magyarországot támadja - Reagálás Molnár Csaba (DK) nyilatkozatára

Teljesen hiteltelen és képmutató, ha annak a Gyurcsány Ferencnek a pártja beszél korrupcióról, akinek kormányzása idején offshore cégeken, színlelt szerződéseken, ingatlan-panamákon, telekcseréken keresztül, Nokiás-dobozokban szivattyúzták ki a közpénzeket az országból, sőt az alvilágtól is csúszópénzeket fogadtak el. A Gyurcsány-kormány idején volt Magyarország minden idők legkorruptabb korszaka. A baloldali kispártok láthatóan képtelenek elfogadni, hogy a magyar emberek idén már háromszor világossá tették, nem kérnek többet módszereikből. Ezért Gyurcsány Ferenc ma is a magyar embereket büntetné. Felháborító, hogy képes lenne veszélybe sodorni a magyar munkahelyeket, a családokat, a magyar vállalkozásokat és a települések jövőjét is.
A magyar kormány sikeres tárgyalásainak köszönhetően új időszámítás kezdődik a hazai fejlesztéspolitikában, a magyar vállalkozások lehetőségei mostantól megsokszorozódnak. Összesen 12 ezer milliárd forintos fejlesztés valósul meg Magyarországon. A bukott baloldal képes lenne mindezt veszélyeztetni. Újra bebizonyították, hogy méltatlanok a magyar emberek képviseletére.

Fidesz Sajtóiroda

Kiadó: Fidesz