2014. október 30., csütörtök 17:34

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2014. október 30., csütörtök (OS) - A Fidesz üdvözli a magyar családokat támogató költségvetési javaslatot

    A kormány által benyújtott 2015. évi banki elszámoltatás költségvetésének tervezete garantálja, hogy a jövőben is több pénz maradjon a magyar családoknál: folytatódik a rezsicsökkentés, marad a családi adórendszer és a gyed-extra, a házasságkötést is adókedvezménnyel ösztönzik, a banki elszámoltatás köszönhetően pedig mintegy 1000 milliárd forint járhat vissza a magyar családoknak és a törlesztő részletek akár 25-30%-kal is csökkenhetnek. Emellett a nagyarányú bürokráciacsökkentés is hozzájárul majd mind a lakosság, mind a vállalkozók terheinek csökkentéséhez. 2015-ben is folytatódik a Munkahelyvédelmi Akció, az ágazati béremelési programok, még több ember számára lesz elérhető a közfoglalkoztatás, elindul fegyveres és rendvédelmi szervek tagjainak életpálya-modellje és több forrás jut az egészségügy fejlesztésére is.
A banki elszámoltatás költségvetése egy stabilan tartható, a magyar családokat támogató, a tartós gazdasági növekedést ösztönző büdzsé.

Fidesz Sajtóiroda

    Kiadó: Fidesz

------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.