2014. október 30., csütörtök 23:12

Az MTVA közleménye
    Budapest, 2014. október 30., csütörtök (OS) - Valótlanságot közöl a nepszava.hu mai (2014.10.30. 20.00) cikkében, amikor azt állítja, hogy az MTVA bulvár televíziós csatornát indít, és annak köze lenne Habony Árpádhoz, valamint ezzel párhuzamosan az MTVA megszüntetné az M2 gyerekcsatornát.

    Ezzel szemben a valóság az, és ezt az MTVA ma közleményben tudatta, hogy az M2 csatorna este 8 órától induló sávjában hozza létre a Petőfi Tv-t, amely a 16-35 év közötti korosztálynak szóló műsorokat sugároz majd. Az MTVA tehát nem bulvárcsatornát, hanem fiataloknak szóló televíziócsatornát indít, melynek nincsen köze Habony Árpádhoz.
    A Népszava, illetve a nepszava.hu visszatérőn a valóságnak nem megfelelő információkat közöl a közmédiáról, ha pedig tényszerű adatokat kap az MTVA-tól, azokat feltételezéseken alapuló híresztelésekkel keveri össze, megtévesztve ezzel az olvasókat.

MTVA Sajtóosztály

    Kiadó: Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Sajtóosztály
--------------------------------------------------------------------- -----------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.