2014. november 23., vasárnap 12:06

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2014. november 23., vasárnap (OS) -

    DK: Kósa Lajost Dubajban és Új-Zélandon nem érintette a megszorítás

Mint ismert, Kósa Lajos fideszes politikus Dubajba utazott szabadságra. Sajtóértesülések szerint azonban Kósa nem elégedett meg a dubajozással, egy új-zélandi Rolling Stones koncertet is meglátogatott három társával, összesen nagyjából 4 millió forintért.

A kormánypárti politikusokat szerencsére nem érintette a megszorítás, Kósa Lajos is csak a fémkupakok különadóját érezte meg kínos nyilatkozata alapján. A fideszes politikus új-zélandi kiruccanása során a hanyatló nyugat muzsikájával igyekezett kipihenni a nép sanyargatásának fáradalmait, mintegy egymillió forintot elköltve. Miközben a korrupt maffiakormány magyarok millióira mért utolsó csapást az élelmiszer-drágítással és a szociális segély megszüntetésével, addig Kósa Lajos három nap alatt tapsolt el egy éves minimálbért. A Rolling Stones egyik híres slágere úgy szól, hogy "nem mindig kaphatod meg amit akarsz", de láthatóan ez a fideszes politikusokra egyáltalán nem vonatkozik.

A DK elszomorítónak tartja, hogy a korrupt kormány politikusai luxusnyaralásokkal provokálják a nyomorgó magyar népet. Az Orbán-kormány belejött a korábban példa nélküli megszorításba, eközben nem tudható, hogy Kósa Lajosnak, aki elvileg csak a politikusként dolgozik, miből telt erre a luxuskirándulásra?


Kakuk György
elnökségi tag
Demokratikus Koalíció

    Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.