2014. december 18., csütörtök 11:17

A Junior Achievement Magyarország közleménye
    Budapest, 2014. december 18., csütörtök (OS) - Az új helyszínen is sikert arattak a diákok - Diákvállalkozások Karácsonyi Vására és Versenye, Budapesten a KÖKI Terminálban

    Ki látott már egy helyen egy csapat különböző korú diákot, akik színesebbnél színesebb, változatosabb és különlegesebb termékeket árulnak egy bevásárlóközpont üzlethelyiségében?

Azoknak akik 2014. december 12.-én pénteken a KÖKI Terminál első emeletén jártak, valószínűleg nem kerülte el a figyelmét a vásári forgatag.
A program idén új helyszínen került megrendezésre, ami nemcsak nagy népszerűséget, de nagy áruforgalmat is hozott magával a csapatok számára.
(...)
A versenyen a JAM programjában regisztrált diákvállalkozások mutathatták be vállalkozásukat, termékeiket és az eddigi ismereteiket. A szakmai zsűri feladata, hogy értékelje a csapatokat, különböző szempontrendszer alapján.

Ezúton szeretnénk megköszönni a zsűri tagjainak,a Monsanto, a General Electric, a Zsiráf Magazin, a Nemzeti Ifjúsági Tanács, a DFT Hunária, a Gazdasági Versenyhivatal, a  KPMG, a FIVOSZ, a HVG, a Digitális Esélyegyenlőség Alapítvány, a Taxart Kft, a Burger King, a Szecskay Ügyvédi Iroda, a Biztosítási Oktatási Intézet, a KÖKI Terminál képviselőjének, hogy megjelenésükkel és szakmai észrevételeikkel hozzájárultak a program színvonalának emeléséhez.

A programról további információ illetve a verseny végeredményét megtalálja a honlapunkon. (http://www.ejam.hu/hu/kozgazdasagtan-uzleti-tervezes/diakvallalkozasok-vasarai-es-versenyei-20142015-os-tanev.html)


    Kiadó: Junior Achievement Magyarország


Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.