2014. december 19., péntek 13:14

A Példakép Alapítvány a Fiatalokért, a Vállalkozókért, a Jövőnkért közleménye
    Budapest, 2014. december 19., péntek (OS) - Elindult az Év Példaképe közönségszavazás

    December 19-én elindult az Év Példaképe Közönségdíjért folyó online közönségszavazás. A Példakép Alapítvány által életre hívott Év Példaképe Fődíjért és Közönségdíjért 50 sikeres fiatal vállalkozó versenyez, akikre a www.peldakep.hu weboldalon lehet szavazni.

Az országos népszerűséggel és milliós díjakkal járó Példakép Pályázatot idén májusban másodszor hirdette meg a Példakép Alapítvány. A Példakép Pályázaton olyan 40 év alatti fiatal vállalkozók vehettek részt, akik vállalkozásukkal, életútjukkal pozitív példát mutatnak a társadalomnak és a fiatal generációnak.

A több mint 200 pályázó közül 23 tagú szakmai zsűri választotta ki azt az 50 fiatal vállalkozót, akikre január közepéig szavazni lehet. A döntés megkönnyítése érdekében a nyilvánosság egy-egy interjúban ismerheti meg a Közönségdíjért versengő példaképek életútját. A legtöbb szavazatot kapott vállalkozó viheti haza az Év Példaképe Közönségdíjat, amelyet a januárban megrendezésre kerülő gálaesten adnak át a szervezők az Év Példaképe Fődíjával és különdíjakkal együtt.

Az alapítvány programjainak fő támogatója a Magyar Nemzeti Bank, az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft., a UPC Business, a TESCO-GLOBAL Áruházak Zrt., a Microsoft Magyarország és az Eximbank, kiemelt médiapartnere a Forbes és a Blog.hu.

A Példakép Alapítványról és az Év Példaképe Díjról bővebben a www.peldakep.hu oldalon tájékozódhatnak.

    Kiadó: Példakép Alapítvány a Fiatalokért, a Vállalkozókért, a Jövőnkért

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.