2014. december 19., péntek 14:37

A Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetsége közleménye
    Budapest, 2014. december 19., péntek (OS) -

    A Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetségének (MaTáSzSz) elnöksége, Fekete Csaba lemondását követően, 2014. december 1-jétől Orbán Tibort választotta meg a szakmai érdekképviseleti szervezet új elnökének.

Orbán Tibor gépészmérnök, energetikai és távhőtechnikai szakmérnök, a távhőszolgáltatás elismert hazai szakembere, az Energiagazdálkodási Tudományos Egyesület tagja, a Magyar Mérnöki Kamara szakértője, a Főtáv Zrt. műszaki vezérigazgató-helyettese.

A megválasztott elnök a MaTáSzSz szakmai tevékenységének erősítését, az érdekképviseleti és a szakmai tudásmegosztás területén végzett munka folytatását, valamint a távhőellátás környezeti hasznát bemutató szemléletformálást tekinti elsődlegesnek. A MaTáSzSz vezetője a távhőszektor számára az elkövetkezendő évek legfontosabb feladatának a távhőellátás fejlesztésére fordítandó mintegy 43 milliárd forint európai uniós forrás eredményes felhasználását tartja. A támogatásokkal megvalósuló beruházások célja, hogy környezetbarát, hatékony, kedvező árú és az egyedi igényekre figyelemmel levő távhőszolgáltatás legyen elérhető az egyre sokasodó fogyasztók számára – fogalmaz Orbán Tibor. Ennek megvalósítása érdekében a MaTáSzSz nyitott az együttműködésre.

Szeressük az energetikát! Szeressük a távfűtést!
    Kiadó: Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.