2014. december 21., vasárnap 12:28

A Krajczáros Alapítvány közleménye
    Budapest, 2014. december 21., vasárnap (OS) - NYOMOT HAGYTUNK 20 év a KÖZ ÉRDEKÉBEN. 20 év nem sok, de nem is kevés

A Honvédség és Társadalom Baráti Kör Székesfehérvári Szervezete december 16-án ünnepi közgyűlést tartott, ahol áttekintettük 20 év tevékenységét. Már a helyszín is sokat mondó, mivel a katonaváros polgármesteri hivatalának díszterme adott otthont e megemlékezésnek. Az egyesület elnöke a mindenkori polgármester, jelenleg Cser-Palkovics András úr. A kb. 200 fős aktív tagságon belül Görög István nyá ezredes, alelnök - mindenki által elismerten - a fő motorja a két évtizedes teljesítménynek.
    A Krajczáros Alapítvány és a HTBK között sok éves munkakapcsolat van, amit a közös célok, az alapításig visszanyúló átfedések a tagság és önkéntesek közt, valamint számos együtt végrehajtott – hazai és nemzetközi léptékű - programok alapoznak meg. Mindezek nyomán külön megtiszteltetés, hogy az átadott elismerések kifejezték ezt a partnerséget is. Az évforduló alkalmából tartott rendezvényen jelen volt Vargha Tamás úr, a HM államtitkára, aki alapító tagja is e formációnak. (nim)

https://www.facebook.com/krajczaros.alapitvany/photos/a.6278677840027 60.1073741843.532571936865679/627867790669426/?type=1&theater

Kiadó: Krajczáros Alapítvány