2014. december 22., hétfő 15:44

A Magyarországi Krisna-Tudatú Hívők Közössége közleménye (2. rész)
    Budapest, 2014. december 22., hétfő (OS) - (...) A Közösség Szegényélelmezési Programjának egyik célja ezért az, hogy az élelmezés tárgyi támogatása által igyekezzen egyben tartani a családokat, elejét vegye a szülőt és gyermeket egyaránt felemésztő folyamatoknak. Idei karácsonyi ételosztásukkal ezekre a veszélyeztetett családokra és gyermekekre szeretnék felhívni a figyelmet.

    A mennyiségi és minőségi tápláláson túl a kicsik számára a karácsony az év egyik legfontosabb családi élménye – ilyenkor vésődnek be az emlékek. Az alapélelmiszerek mellett ezért finomságokkal (joghurttal, gyümölcsökkel, csokoládéval és ropogtatnivalóval), valamint színezővel, zsírkrétával, és gyermekvitaminnal is készülnek. Mindezekkel szeretnének a kedvezőtlen társadalmi-gazdasági folyamatok leginkább kiszolgáltatott rétege, a gyermekek kedvében járni.

Az ételosztásban résztvevő önkéntesek között megtalálható majd a Honvéd Utánpótlás VKSE diákcsapata, akik egymást váltva veszik ki részüket a munkából. Amint elmondták, arra vágynak, hogy gyermektársaik karácsonya is szép, meghitt és ajándékokban bővelkedő legyen. A segélyakciót az adományozók mellett hírességek is segítik jelenlétükkel a 3 nap során: Carla Galli, Falusi Mariann, Fischer Iván, Kowalsky, Marjai Judit, Mucsi Zoltán, Réz András, Selmeczi Tibor, Szalóki Ági, Vadon Jani és a NOÉ Állatotthon Alapítvány.

A Krisna-hívők köszönetüket fejezik ki az adományozó vállalatok, vállalkozások és a lakosság egész éves támogatásáért!

www.krisna.hu
www.karitativ.hu
    Kiadó: Magyarországi Krisna-Tudatú Hívők Közössége

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.