2014. december 26., péntek 21:46

Az AQUILA Párt közleménye
    Budapest, 2014. december 26., péntek (OS) - Indulás Veszprémben

    Boldog Új Évet Kívánunk minden embernek!

Az AQP indul a veszprémi 01. körzet választásán, ahol jelöltünk Varga Péter Miklósné, az AQP elnöke, aki /ha lehetőséget kap/ el fogja mondani: mi teljesen másként, nem szokványosan működő pártként milyen megoldásokat kínálunk hazánk problémáira.

Tudjuk, hogy minket a "mikro"pártok közé sorolnak, de nem a bizniszpártok közé, mert egy fillért sem vettünk fel, s mivel teljesen szegények vagyunk (mint világi keresztény szerzeteseknek ez így van rendjén), így nincs lehetőségünk a megismertetésre, nagy paláverek rendezésére. Az esélyünk szinte semmi, mégis el kell indulnunk, hogy megmutassuk: van más is, van remény, van tisztesség, hogy élünk/működik egy isteni alapelveken élő és lejáratottság nélküli párt. A lakosságnak lehetőséget és választ adjunk arra a feszegető kérdésre, ami a tüntetések és elemzések kapcsán felmerül, hogy hol van olyan párt, ami a megoldást jelentené. Veszprémben is meg kell mutatnunk, itt vagyunk, mi, aki nem alkuszunk és tagjaink emberileg és politikailag is tiszták. Az AQP tehát a világosságot tükrözve indul, hogy láttassa, legalább hírt adhasson arról, itt vagyunk, számolhatnak velünk és a programunk teljes mértékben megvalósíthatóan, korrekten kínál megoldást hazánk gondjaira.

Isten áldja meg Hazánkat, a népüket, segítsen bennünket helyesen látni, hallani, és akarni a jót.

A közleményt kiadja: Varga Péterné AQP elnöke

    Kiadó: AQUILA Párt

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.