2014. december 31., szerda 15:28

A Változó Világ Mozgalomért Közhasznú Alapítvány közleménye
    Budapest, 2014. december 31., szerda (OS) - A Változó Világ legújabb kiadványa nem csak bemutatja az emberiség, "a történelem társadalmának" sok ezeréves útját, hanem beavat a Változó Világ Mozgalom, az Emberhit és az Életútmutató születésébe.

    Ez a "pogány háromság" még alig ha dicsekedhetne saját történelemmel, de kevés olyan ügy van ma, amely ennyire beágyazva lenne a nagy történelemben.

Ez a – fontos kiáltvánnyal felérő – beavatás üzenete együtt érkezik 2015-tel. A VVM hisz abban, és dolgozni fog érte, hogy ez az üzenet minél több emberhez jusson el.

"A Földet újra paradicsommá, örök emberi paradicsommá kell tenni. Humanizálni kell a munkát, a termelést, a fogyasztást, a környezetet, az intézményeket, a jogot. Mindez viszont vállalható és elérhető, ha a tudás, a közösség és az öröm alapeszmévé vált a társadalomban  Egyre erősebb a gyanú, hogy a földi civilizáció embere csődöt mond. De a civilizáció mélyében ott élnek más, igaz emberek is. Kik azok? A legenda szerint ezt Isten sem tudja, talán ők maguk sem  Talán legenda az egész? Nem, ez nem lehet a véletlen műve. Ez a legenda a civilizáció műve! Egyre erősebb a gyanú, hogy végül is nem a szeretet, a szépség vagy hasonló nemes eszmény váltja meg a világot, hanem az igaz ember színre lépése! Ez a történelem által feladott lecke."

Boldog 2015-öt!

http://mmc-vvm.blogspot.hu/

    Kiadó: Változó Világ Mozgalomért Közhasznú Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.