2015. január 1., csütörtök 10:40

A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány közleménye (1. rész)
    Budapest, 2015. január 1., csütörtök (OS) - Távirat a bolyongóknak! Demokráciában az ellenzéki sajtó és médiumok a többségi polgári társadalom véleményét is egy az egyben kötelesek közölni. Lássuk a bátorságot és a szólásszabadság tiszteletét!

A felgyorsult és lassan számtalanná váló tüntetések előtt mondanivalónkat távirati stílusban tesszük közzé. Célunk, hogy emlékezetbe idézzük a politikai múlt megkerülhetetlen eseményeit, miközben joggal aggódunk, hogy polgártársaink egy részét tépett szárnyú politikusok szántszándékkal félrevezetik.
Emlékezzünk! STOP.
A Kommunista rezsim 1989-ben, az MSZMP bukása után, irdatlan adóssághalmazt hagyott népünkre. A várt jólét helyett mindezt mi, polgárok fizettük meg. STOP. Eltüntették a KISZ és szakszervezeti vagyont.  Az MSZMP vagyonát a reinkarnálódott utódpárt, az MSZP örökölte. STOP.
Nem volt elszámoltatás, történelmi igazságtétel, lusztráció. STOP.
Az MSZP-SZDSZ koalíció 8 éves kormányzás után 2010-re ismét a csőd szélére sodorta az országot. Az államadósság a GDP 85 százalékára emelkedett. STOP.
Az IMF-től és az Európai Központi Banktól felvett hitelek után minden magyar ember nyakába varrták az adósság visszafizetését. STOP.
Mai is folyik a nyomozás az MNV Zrt. alapítása és az elődszervezetek megszűntetése ügyében. Nagy értékre elkövetett hűtlen kezelés a gyanú. STOP.
Az ország mérlegének meghamisítása, az EU átverése és trükkök százai jellemezték a hatalom megtartásáért nappal, éjjel és este hazudozó Gyurcsány kormányt. STOP.
    Kiadó: Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány