2015. január 5., hétfő 11:17

A Devizaadósok Érdekvédelmi Szövetségének közleménye
    Budapest, 2015. január 5., hétfő (OS) - A devizaalapú kölcsönügyletek forintosításáról: Nem kell a forintot - amit befizettünk - "forintosítani" azaz ÁTVÁLTANI. A devizaalapú nyilvántartás és elszámolás - FORINTOSÍTÁS - csalás! Mintha a boltban először a pénztáros összeszámolná mennyi a vásárolt áruk végösszege, majd "forintosítja" és közli hogy nem 10 ezer forint a befizetendő (az áruk összege) hanem "forintosítással" 20 ezer forint. Ez egy ilyen pofátlan csalás. Fából vaskarika.

    A JOGÁLLAMBAN A JOG, NEM CSAK MEGSZEREZHETŐ ÉS MEGTARTHATÓ, HANEM EL IS VESZTHETŐ!
A forintosítási és elszámolási törvény kvázi törvényesítette a banki uzsorát! Az MNB iránymutatása szerinti banki elszámolás, UZSORAELSZÁMOLÁS, az úgynevezett forintosítás pedig JOGVESZTŐ jogi aktus. Az a devizaadós aki elfogadja, az ELVESZTI JOGÁT a jogi és és elszámolási vita bíróság előtti lefolytatására! A devizaalapú elszámolásnak büntető bíróság előtt a helye.
    
    Kiadó: Devizaadósok Érdekvédelmi Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.