2015. január 5., hétfő 11:17

A Devizaadósok Érdekvédelmi Szövetségének közleménye
    Budapest, 2015. január 5., hétfő (OS) - A devizaalapú kölcsönügyletek forintosításáról: Nem kell a forintot - amit befizettünk - "forintosítani" azaz ÁTVÁLTANI. A devizaalapú nyilvántartás és elszámolás - FORINTOSÍTÁS - csalás! Mintha a boltban először a pénztáros összeszámolná mennyi a vásárolt áruk végösszege, majd "forintosítja" és közli hogy nem 10 ezer forint a befizetendő (az áruk összege) hanem "forintosítással" 20 ezer forint. Ez egy ilyen pofátlan csalás. Fából vaskarika.

A JOGÁLLAMBAN A JOG, NEM CSAK MEGSZEREZHETŐ ÉS MEGTARTHATÓ, HANEM EL IS VESZTHETŐ!
A forintosítási és elszámolási törvény kvázi törvényesítette a banki uzsorát! Az MNB iránymutatása szerinti banki elszámolás, UZSORAELSZÁMOLÁS, az úgynevezett forintosítás pedig JOGVESZTŐ jogi aktus. Az a devizaadós aki elfogadja, az ELVESZTI JOGÁT a jogi és és elszámolási vita bíróság előtti lefolytatására! A devizaalapú elszámolásnak büntető bíróság előtt a helye.

Kiadó: Devizaadósok Érdekvédelmi Szövetsége