2015. január 27., kedd 11:31

A Felelős Társadalomért Alapítvány közleménye
    Budapest, 2015. január 27., kedd (OS) - A bántalmazás és a megfélemlítés meglepő intenzitásban van jelen már az óvodákban is!

    Az iskolai- és cyber Megfélemlítés Elleni Program (MEP) során a Felelős Társadalomért Közhasznú Alapítvány váratlan magas számban értesült  a bántalmazás, megfélemlítés, erőszak és egyéb konfliktushalmazok magas számú jelenlétéről már az óvodákban is.

Munkatársainkat számos szülő, családtag és óvodai dolgozó kereste meg az óvodákban folyamatosan előforduló bántalmazó esetekkel kapcsolatban azok megszüntetésére keresve segítséget.  A megkereséseikben kihangsúlyozták az óvodai környezet tehetetlenségét valamint az alkalmazottak tájékozatlanságát és tanácstalanságát.

Kérjük azokat az óvodai alkalmazottakat és szülőket, akik érintettek a témában, jelezzék tapasztalataikat a http://www.megfelemlites.hu/#!ovoda/c1bn2 weboldalon, hogy az óvodai megfélemlítést kellőképpen inkludáljuk a Megfélemlítés Elleni Programba.

További információk:  www.megfelemlites.hu  mep@felelosen.hu

    Kiadó: Felelős Társadalomért Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.