2015. január 27., kedd 12:10

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2015. január 27., kedd (OS) - Egyedül a szocialisták akartak üzletelni a betegeken – reagálás Korózs Lajos sajtótájékoztatójára

    A betegeken egyedül a Gyurcsány-kormány spórolt, amelyben Korózs Lajos szociális államtitkár volt. A szocialisták tönkretették és fizetőssé akarták tenni az egészségügyet, vizitdíjat és kórházi napidíjat fizettettek volna a betegekkel. Több mint 600 milliárd forintot pumpáltak ki az egészségügyből, eladósították és leamortizálták a kórházakat, utcára tettek és külföldre üldöztek több ezer egészségügyi dolgozót. Veszélybe sodorták a betegellátást és üzletelni akartak a betegeken. A kormányváltás óta az egészségügy minden segítséget megkap a talpra álláshoz, 400 milliárd forint értékben indultak egészségügyi beruházások, sorra újulnak meg a kórházak és a rendelőintézetek.  Megindult a kórházak adósságrendezése és az egészségügyi dolgozók béremelése, idén megerősítjük az egészségügyi alapellátást és a háziorvosi praxisok működését is. A Fidesz támogatja az egészségügy fejlesztését és betegellátás színvonalának emelését szolgáló további kormányzati törekvéseket.
Fidesz-frakció Sajtóosztály

    Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.