2015. január 29., csütörtök 08:55

A II. Kerületi Önkormányzat közleménye
    Budapest, 2015. január 29., csütörtök (OS) -

A II. Kerületi Önkormányzat feladatait - így ingatlangazdálkodással kapcsolatos tevékenységét is - a mindenkori jogszabályi előírások betartásával, kizárólag a II. kerületben élők érdekében végzi. Sajnálatosnak tartjuk, hogy a mindennapi pártpolitikai csatározásokba egyes médiumok és politikai erők próbálják a tisztességesen gazdálkodó önkormányzatokat is belekeverni. A kerületben lévő üzlethelyiségek bérlők számára történő értékesítése kivétel nélkül a Polgári Törvénykönyv, a Lakástörvény és a helyi Vagyonrendelet szabályainak és előírásainak betartásával történt és történik. A nem lakás céljára szolgáló ingatlanok értékesítésének módja és jogszabályi keretei 1994 óta lényegében változatlanok.
    Természetesen állunk minden vizsgálat elé és elfogadjuk a jobbító javaslatokat. Azonban kötelességünk jó hírnevünket és becsületes munkánkat is megvédeni, ezért minden alaptalan, politikai indíttatású rágalmazóval szemben megtettük és megtesszük a szükséges jogi lépéseket.