2015. január 29., csütörtök 08:55

A II. Kerületi Önkormányzat közleménye
    Budapest, 2015. január 29., csütörtök (OS) -

    A II. Kerületi Önkormányzat feladatait - így ingatlangazdálkodással kapcsolatos tevékenységét is - a mindenkori jogszabályi előírások betartásával, kizárólag a II. kerületben élők érdekében végzi. Sajnálatosnak tartjuk, hogy a mindennapi pártpolitikai csatározásokba egyes médiumok és politikai erők próbálják a tisztességesen gazdálkodó önkormányzatokat is belekeverni. A kerületben lévő üzlethelyiségek bérlők számára történő értékesítése kivétel nélkül a Polgári Törvénykönyv, a Lakástörvény és a helyi Vagyonrendelet szabályainak és előírásainak betartásával történt és történik. A nem lakás céljára szolgáló ingatlanok értékesítésének módja és jogszabályi keretei 1994 óta lényegében változatlanok.
    Természetesen állunk minden vizsgálat elé és elfogadjuk a jobbító javaslatokat. Azonban kötelességünk jó hírnevünket és becsületes munkánkat is megvédeni, ezért minden alaptalan, politikai indíttatású rágalmazóval szemben megtettük és megtesszük a szükséges jogi lépéseket.
    
-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.