2015. február 24., kedd 07:07

A Devizaadósok Érdekvédelmi Szövetsége közleménye
    Budapest, 2015. február 24., kedd (OS) - A kormányzati és média kommunikáció a devizaadósok ügyében álságos. Nem oldotta meg sem a Kúria, sem a Törvényhozás sem pedig az Alkotmánybíróság a devizaadósok – és ezen keresztül a társadalom – valódi gondjait. Amit a törvényhozás a devizahiteles, a banki elszámoltatás és forintosítás törvényekkel megoldott, az a banki uzsora "törvényesítése",  a devizaadósok jogtól, vagyontól és jövedelemtől történő megfosztása.

    A Devizaadósok Szövetsége kérdése tagjaihoz és a sorstársakhoz: DEVIZAADÓS, MONDD MIRE VÁRSZ? Mi lenne, ha ELLENTMONDANÁNK a banki követelés kézhezvételekor annak szabályszerűen EGYENKÉNT, majd azt követően - aki él és mozog közülünk - EGYÜTT  JÓ IDŐBEN, JÓ HELYEN   összetépnénk a banki követeléseinket (lássa ország világ) továbbá mindaz, aki perképes beperelné a kölcsönszerződését semmisségre és a károkozókat kártérítésre? A válaszokat a Facebook Lapunkon  a https://www.facebook.com/devizaadosok/ címen várjuk. Továbbiak: www.devizaados.hu
    Kiadó: Devizaadósok Érdekvédelmi Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.