2015. február 27., péntek 18:54

A Magyar Ifjúsági Szövetség közleménye
    Budapest, 2015. február 27., péntek (OS) - A MISZ elérte az országos lefedettséget. Az ország minden megyéjéből csatlakoztak egyesületek és civil szervezetek a MISZ-hez.

    Az elmúlt egy évben közel 40 civil szervezet csatlakozott a MISZ-hez, jelentette be a szervezet elnöke az országjárás utolsó állomásán,Szegeden.
A szövetség munkájának eredményességét mutatja, hogy mindezt egy olyan időszakban sikerült elérni, amikor az országos mérések a fiatalok közéleti és politikai kérdésektől való elfordulását igazolták vissza. A Magyar Ifjúsági Szövetség példája azonban azt jelzi, a fiatalokat továbbra is foglalkoztatják az ifjúságot hátrányosan érintő élethelyzetek, gazdasági és családi problémák, amelyek megoldását a szövetség kiemelt céljának tekinti.

A Magyar Ifjúsági Szövetség megalakulásával létrejött egy olyan érdekvédelmi szövetség, ami a rendszerváltás óta váratott magára. A szövetség célja, hogy segítse a 14-35 év közötti korosztály társadalmi integrációját, aktív szerepvállalását a társadalomban, emellett hazai és nemzetközi szinten is képviselje a magyar fiatalok érdekeit. Ennek érdekében a MISZ együttműködik minden olyan szervezettel, amely az ifjúságot érintő kérdéskörrel foglalkozik.

    Kiadó: Magyar Ifjúsági Szövetség

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.