2015. március 5., csütörtök 13:58

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2015. március 5., csütörtök (OS) - A szocialistáknak az MSZP székház előtt kellene bocsánatot kérniük - Reagálás Harangozó Tamás nyilatkozatára

    A szocialisták hiába próbálnak kétségbeesetten menekülni a második szocialista brókerbotrány felelőssége elől, nem tudnak. Ők azok, akik korábban a takarékszövetkezeti rendszer átalakítása ellen voltak, most meg az a bajuk, hogy miért nem írta alá gyorsabban az államfő az erről szóló törvényt. Harangozó Tamás ahelyett, hogy fűt-fát összehord, inkább a Jókai utcában lévő MSZP-székház előtt kérjen bocsánatot azoktól a megkárosított ügyfelektől, akiknek a megtakarításait úgy tudta eltüntetni a Buda-Cash, hogy azt a szocialista kormányok mindvégéig hagyták, sőt a brókercég embereit ültették be a Gyurcsány-Bajnai-kormányba. A kérdés már csak az, hogy vajon milyen küldetést teljesítettek ezek a brókerek a szocialisták idején? Hová tüntettek el százmilliárd forintot? Kapott-e belőle a Gyurcsány- és a Bajnai-kampánycsapat? Mit tudott minderről a Bajnai-kormány kormánybiztosa, miniszteri kabinetfőnöke, aki korábban a brókercégnél dolgozott?

Fidesz-frakció Sajtóosztály

    Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.