2015. március 6., péntek 16:24

Az MSZP Országos Központ közleménye (1. rész)
    Budapest, 2015. március 6., péntek (OS) - Hallgassa meg a Gazdasági bizottság Matolcsyt, Járait és Vargát!

    A Fidesz kétségbeesett vagdalkozással próbálja takargatni saját felelősségét a bankbotrányban – most például azzal, hogy az Országgyűlés Gazdasági bizottságában MSZP-s volt pénzügyminiszterek meghallgatását tervezik. Az igazság azonban csak úgy derülhet ki, ha Matolcsy György, Járai Zsigmond és Varga Mihály is megjelenik. A fideszes bankbotrányról ugyanis ők tudják a legtöbbet.

A Fidesz a múltban vájkálva próbálja elterelni a figyelmet a lényegről: a Buda-Cash bankbotrány az 5 éve tartó kétharmados Fidesz-kormányzás bűne. Ám ahányszor megszólalnak, annyiszor kapják hazugságon őket.

Nevetséges, hogy Rogán Antal és Varga Mihály a Buda-Cash vezérigazgatójának személyét összekötötte a Globex-üggyel, majd kiderült, hogy ez a Gyarmati János nem az a Gyarmati János. Ugyanakkor szocialistának nevezik a Buda-Cash befektetési igazgatóját, Andrási Miklóst, aki a Fidesz alapító tagja, 2009-ben pedig EP-képviselőjelöltje volt.

    Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.