2015. március 6., péntek 18:20

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2015. március 6., péntek (OS) - Reagálás a Fidesz tapolcai sajtótájékoztatójára

A magyar embereknek elegük van abból, hogy a Fidesz "keményen dolgozó" pártembereinek, sikerül az, ami 25 év alatt nem sikerülhetett a bérből és fizetésből élő kisembereknek: saját holdudvaruknak, így Habony Árpádnak, Rogán Antalnak, Mészáros Lőrincnek, Szijjártó Péternek vagy épp Veress Áronnak az urizáláshoz milliárdokat teremteni.
Szánalmas és hiteltelen, hogy a Fidesznek 5 év kétharmados kormányzás után csak most, népszerűségének rekordméretű csökkenése után jutott eszébe az általa folyamatosan megalázott és sorsára hagyott dolgozó magyar ember. A gazdagok kormánya megrettent hatalma megroppanásától, és hirtelen Teréz anyának akar öltözni.
A Jobbik Rig Lajos révén olyan esélyes, a többség támogatását bíró jelöltet indít az időközi választáson, aki az egészségügy, a munkahelyek, a turizmus, az infrastruktúra, a közbiztonság, a szociális biztonság és a nyugodt nyugdíjas évek megteremtésén fog fáradozni a választói többség legnagyobb megelégedésére.
Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője
    Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom