2015. március 16., hétfő 14:16

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2015. március 16., hétfő (OS) - Az MSZP elszámoltatja a napi 220 millióból selejtet gyártó köztévét

Az MSZP gyalázatosnak tartja, hogy évi 80 milliárd forintot lapátolnak a nézhetetlen selejtet gyártó köztelevízióba! Teszik mindezt úgy, hogy pénzhiányra hivatkozva megszüntették a parlamenti közvetítéseket. Mire költenek az MTVA-nál naponta csaknem 220 millió forintot? Ez óránként 9 millió forint!

Az MSZP minden egyes múltbeli és jövőben kifizetendő forinttal el fogja számoltatni a felelősöket. Közérdekű adatigényléssel kikérjük az összes megbízási szerződést és minden számlát tüzetesen megvizsgálunk. Azt üzenjük mindenkinek, aki ebből a 80 milliárd forintból gazdagodik, hogy ne nagyon költse el ezt a pénzt, mert hamarosan úgyis vissza kell adnia!

Lukács Zoltán
az MSZP alelnöke, frakcióvezető-helyettes