2015. március 20., péntek 09:27

Az Egyszervolt a Magyar Gyermekkultúráért Közhasznú Alapítvány közleménye
    Budapest, 2015. március 20., péntek (OS) - Napkirálynő – ősbemutató az interneten Egész estés filmbemutatóra készül a Mese.tv YouTube csatorna. A Cinemon Rajzfilm Stúdió nagysikerű filmjét a Napkirálynőt láthatják március 20-tól az odalátogató nézők. A film bemutatója mérföldkő az egyszervolt.hu, és a mese.tv történetében, mert a csatorna fennállásának történetében ez lesz az első egészestés családi film

    Ősbemutató
A Napkirálynő című filmet, 2007-ben – öt évvel ezelőtt – stílusosan Egyiptomban, Kairóban mutatták be elsőízben. Ezt követően indult hódító útjára Akhesa hercegnő története, aki rövid időn belül meghódította a moziba járó közönség szívét. A mostani YouTube ősbemutató egy újabb mérföldkő a film életében, amely a Cinemon Rajzfilm Studió és az egyszervolt.hu összefogásával jön létre.
Tartalom és forma
A történet helyszíne Egyiptom, Krisztus előtt 14. században, ahol Ekhnaton fáraó Thébát hátrahagyva új várost szeretne alapítani. Akhesa, tizennégy éves lánya unja magát az új környezetben, ezért álruhában jár ki felfedezni a palotán kívüli életet.

Online bemutató
A filmet keressétek a mese.tv youtube csatornáján! (https://www.youtube.com/user/mesetv) Engedd, hogy elbűvöljön az ókor csodálatos világa, ha tetszett a film iratkozz fel, hogy minden új filmbemutatónkról értesíthessünk!
A film itt tekinthető meg: www.youtube.com/watch?v=blEP0Skb72k

    Kiadó: Egyszervolt a Magyar Gyermekkultúráért Közhasznú Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.