2015. március 20., péntek 09:27

Az Egyszervolt a Magyar Gyermekkultúráért Közhasznú Alapítvány közleménye
    Budapest, 2015. március 20., péntek (OS) - Napkirálynő – ősbemutató az interneten Egész estés filmbemutatóra készül a Mese.tv YouTube csatorna. A Cinemon Rajzfilm Stúdió nagysikerű filmjét a Napkirálynőt láthatják március 20-tól az odalátogató nézők. A film bemutatója mérföldkő az egyszervolt.hu, és a mese.tv történetében, mert a csatorna fennállásának történetében ez lesz az első egészestés családi film

Ősbemutató
A Napkirálynő című filmet, 2007-ben – öt évvel ezelőtt – stílusosan Egyiptomban, Kairóban mutatták be elsőízben. Ezt követően indult hódító útjára Akhesa hercegnő története, aki rövid időn belül meghódította a moziba járó közönség szívét. A mostani YouTube ősbemutató egy újabb mérföldkő a film életében, amely a Cinemon Rajzfilm Studió és az egyszervolt.hu összefogásával jön létre.
Tartalom és forma
A történet helyszíne Egyiptom, Krisztus előtt 14. században, ahol Ekhnaton fáraó Thébát hátrahagyva új várost szeretne alapítani. Akhesa, tizennégy éves lánya unja magát az új környezetben, ezért álruhában jár ki felfedezni a palotán kívüli életet.

Online bemutató
A filmet keressétek a mese.tv youtube csatornáján! (https://www.youtube.com/user/mesetv) Engedd, hogy elbűvöljön az ókor csodálatos világa, ha tetszett a film iratkozz fel, hogy minden új filmbemutatónkról értesíthessünk!
A film itt tekinthető meg: www.youtube.com/watch?v=blEP0Skb72k

Kiadó: Egyszervolt a Magyar Gyermekkultúráért Közhasznú Alapítvány