2015. március 26., csütörtök 17:10

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2015. március 26., csütörtök (OS) - A baloldalt most is csak saját hatalmi játszmái érdeklik – Reagálás az ellenzéki nyilatkozatokra

    A baloldal most is csak a saját kicsinyes hatalmi harcaival van elfoglalva és nem azzal, hogy segítsék az érdemi parlamenti munkát. Láthatóan igyekeznek úgy tenni, mintha közük nem lenne a szocialista brókerbotrányhoz, holott valójában ők azok, akik engedték, hogy zavartalanul működjön az évtizedes pénzügyi korrupció, a csaló brókerek eltüntessék mások pénzét. Az pedig egyenesen pofátlanság, hogy ezek után még ők azok, akik megpróbálják megtéveszteni a károsultakat.
Mindeközben azt a miniszterelnököt és kormányát támadják, amely éppen a megoldást keresi a problémára, amely elszámoltatja a brókereket és a politikai felelősöket, valamint újraszabályozza a befektetési piacok működését, hogy soha többé senki ne tudja ellopni se mások pénzét, se a közpénzeket.
Amíg a baloldal képmutató hatalmi játékait űzi, a Fidesz inkább cselekedett: kezdeményezésünkre az Országgyűlés már jövő héten dönthet a csaló brókerek vagyonának zárolásáról, a vizsgálóbizottság felállításáról, majd a parlament elé terjesztjük a brókerpiac rendbetételét és a Quaestor-károsultak kártalanítását felgyorsító törvényjavaslatainkat is. Ahelyett, hogy a kicsinyes politikai játszmáit űzi, arra kérjük a baloldalt, hogy a parlamenti munkát segítse!

    Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.